"Я займалась вранці й ввечері": "Міс Всесвіт Україна" перемогла на Кубку України з бодібілдингу (фото)

Переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт-2020" Єлизавета Ястремська професійно зайнялася бодибілдингом. Ба більше, модель вже навіть досягла важливих результатів. У коментарі для ТСН.ua Ястремська поділилася, що перемогла на Кубку України з бодибілдингу WABBA, який выдбувся у Львовы. Знаменитість посіла перше місце в категорії "Модель бікіні", передають Патріоти України.

"Це була моя мрія і я її досягла. Мій результат - це важка праця і віра в себе. Я тренувалася 4-5 годин щодня вранці і ввечері, щоб досягти цієї мети. У кожного є 24 години на добу, тож використовуйте їх мудро. Працюйте невтомно, плануйте свій час і не здавайтеся. Якщо я змогла, то й ви зможете досягти своїх мрій. Ніколи не відступайте від своєї мети", зазначила Єлизавета.

Як зізналась модель, перемога їй далася завдяки важкій праці. Ястремська чимало часу проводила в залі, аби здійснити свою мрію. Фігура знаменитості дійсно вражає. Модель показалася в бікіні та просто приголомшила рельєфним тілом.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...