"Я закінчив із боксом": Відомий український боксер заявив про завершення кар'єри

Український боксер напівсередньої ваги Іван Редкач заявив, що завершує професійну кар'єру. Боксер повідомив у своєму акаунті в Twitter, що його бій з ексчемпіоном світу у чотирьох дивізіонах Едрієном Бронером скасовано, після чого заявив, що йде з боксу, передають Патріоти України.

"Мені боляче, адже вкрали бій моєї мрії, бій усього мого життя. Бокс – це моє життя. Я прийшов до боксерської зали, коли мені було 6 років, завдяки моїм уболівальникам. Ми всі чекали на цей бій. І це не моя вина, що сталося. Вибачте мені.

У боксі багато підлих людей, які псують життя боксерам і ламають їхні мрії. Мені боляче. Я закінчив із боксом. Я був вірним боксу, але коли у боксера зв’язані руки, він не може боротися", — написав Редкач.

Редкач провів у кар'єрі 30 боїв, з яких 23 виграв, 6 програв, ще один поєдинок завершився внічию.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

Самогубця наостанок стала вбивцею: Киянка вистрибнула з 14-го поверху і впала на перехожу

четвер, 2 травень 2024, 9:14

У Києві жінка викинулася з 14-го поверху і впала на перехожу. Обидві загинули. Про це повідомив ТГ-канал Київ без цензури. . Напередодні повідомлялося, що з вікна багатоповерхівки на вул. Каштановій, 12б, вистрибнули двоє людей - жінка 1996 року нар...