"Я завжди відчувала себе не такою, як усі": Всесвітньо відома співачка зізналася, що страждає аутизмом

Відома австралійська співачка Sia поділилася з шанувальниками несподіваною новиною. Виявляється, вона страждає аутизмом. Про свій діагноз знаменитість дізналася не так давно, передають Патріоти України.

Незважаючи на те, що зазвичай про цей діагноз стає відомо до п'яти років, Sia дізналася про нього набагато пізніше. У шоу Rob Has a Podcast вона розповіла, що все своє життя відчувала себе не такою, як усі. Однак що саме сталося, що лікарі діагностували у неї розлад нервової системи - зірка не сказала.

"Я в спектрі, мені стає краще і все це - багато речей. Протягом 45 років я була такою: "Я повинна піти і одягнути свій людський костюм". І тільки останні два роки я стала повністю, повністю собою", - сказала артистка.

Хто така Sia

Співачка Sia - володарка безлічі музичних премій. А її пісня "Chandelier" отримала відразу чотири номінації на "Греммі" в категоріях "Запис року", "Пісня року", "Найкраще сольне поп-виконання", "Найкраще музичне відео".

У червні 2010-го Сіа випустила альбом, до якого увійшла композиція "You've Changed". Вона стала найбільш продаваною, оскільки була включена в саундтрек серіалу "Щоденники вампіра".

У лютому 2012 року співачка заявила про відхід. Вона повідомила, що втомилася бути в центрі уваги.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...