"Я живу, наче у порнофільмі": Росіянка розбестила власного сина, той похвалився друзям

Проти 41-річної жительки Бєлгородської області РФ відкрили кримінальне провадження за звинуваченням у серійному зґвалтуванні власного сина-школяра. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що одного дня жінка прийшла додому п’яною і почала чіплятися до 14-річного сина, який піддався спокусі. Згодом жінка пояснювала правоохоронцям, що переплутала його зі своїм чоловіком, а потім їй сподобалося.

Про свої інтимні стосунки з матір'ю потай від батька школяр розповів одноліткам, похвалившись, що буквально "живе у порнофільмі". Відтак про все дізнався інспектор у справах неповнолітніх.

Жінку звинуватили в кримінальному злочині, тепер вона перебуває під підпискою про невиїзд та чекає на суд. Їй загрожує до чотирьох років ув'язнення.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...