"Я живу, наче у порнофільмі": Росіянка розбестила власного сина, той похвалився друзям

Проти 41-річної жительки Бєлгородської області РФ відкрили кримінальне провадження за звинуваченням у серійному зґвалтуванні власного сина-школяра. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Все почалося з того, що одного дня жінка прийшла додому п’яною і почала чіплятися до 14-річного сина, який піддався спокусі. Згодом жінка пояснювала правоохоронцям, що переплутала його зі своїм чоловіком, а потім їй сподобалося.

Про свої інтимні стосунки з матір'ю потай від батька школяр розповів одноліткам, похвалившись, що буквально "живе у порнофільмі". Відтак про все дізнався інспектор у справах неповнолітніх.

Жінку звинуватили в кримінальному злочині, тепер вона перебуває під підпискою про невиїзд та чекає на суд. Їй загрожує до чотирьох років ув'язнення.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...