"Я знаю, що все буде добре": У Дніпрі дівчина освідчилася тяжкопораненому бійцю в реанімації, їх одружили просто там (відео)

В одній із лікарень міста Дніпро тяжко поранений військовослужбовець Михайло одружився зі своєю 20-річною коханою. Дівчина сама освідчилася бійцю, як тільки він прийшов до тями. Організувати церемонію просто у реанімації допомогли лікарі. Про це йдеться у сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

22-річний захисник України приєднався до Збройних сил улітку минулого року. У березні боєць отримав тяжку мінно-вибухову травму на Донеччині. Завдяки зусиллям і професіоналізму лікарів, військовослужбовець прийшов до тями, проте попереду його чекає ще тривала реабілітація.

Кохана бійця, 20-річна Дар'я, одразу ж після стабілізації стану бійця вирішила зробити йому пропозицію. Одружувалася пара прямо у реанімації, а з організацією святкової церемонії допоміг персонал лікарні, в якій відновлюється воїн ЗСУ.

Лікарі впевнені, що Михайло встане на ноги та повністю відновиться, проте до цього слід пройти тривале лікування. "Він у мене найкращий. За його доброту, щирість, він найдорожчий, знаю, що все буде добре", – сказала дівчина.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...