"Я зрозумів, що не можу більше чекати": Китаєць знайшов біологічну маму через 33 роки після викрадення

37-річний китаєць Лі Цзінвей, викрадений у 4-річному віці, знайшов свою біологічну матір, намалювавши карту рідного села за пам'яттю. Про це повідомляє англомовна газета Гонконгу South China Morning Post, передають Патріоти України.

Притискалися й гріли: в Індії безпритульна собака з цуценятами врятувала немовляЛі народився в провінції Юньнань на південному заході Китаю. Коли він був ще хлопчиком, його викрав і відвіз за 2 тисячі кілометрів сусід. Там хлопчика продали родині, яка стала для нього прийомною.

Цзінвей не пам'ятав назви населеного пункту, де народився, і свого імені при народженні. Але пам'ятав у деталях, як виглядало його рідне село, і саме це стало ключем до його возз'єднання з родиною.

Надихнувшись двома відомими історіями про возз'єднання викрадених дітей з родинами, Лі вирішив і сам спробувати відшукати близьких."Я зрозумів, що не можу більше чекати, тому що мої батьки стають старшими. Я турбувався, що дізнаюся, що вони померли, коли з'ясую, звідки я", - сказав він.

Чоловік намалював від руки карту рідного села і попросив допомоги з ідентифікацією населеного пункту в мережі. Карта вразила схожістю: він детально зобразив, як виглядали будинки і як жителі використовували великі дерев'яні відра для приготування рису.

Також Лі звернувся в поліцію, надавши всю наявну інформацію і зразок своєї крові. Поліція змогла звузити коло пошуку до села Юньнань і відшукати жінку, яка, як підтвердив ДНК-тест, є біологічною матір'ю Лі. Батька чоловіка вже немає в живих.

Лі та його мати зустрінуться 1 січня 2022 року. У соцмережах та інтерв'ю чоловік не розкрив, чи продовжить спілкування з родиною, яка купила його у сусіда.

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...