"Я звернулась до Спасителя": Мама підозрюваного у вбивстві Фаріон провела дивний "обряд" у суді (відео)

Мама підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон Олена Зінченко на суді провела дивний обряд перед дверима зали засідання. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, передають Патріоти України.

Перед засіданням щодо обрання запобіжного заходу для В'ячеслава Зінченка пані Олена почала широко жестикулювати і склала руки на груди, а потім у молитовний жест.

Пізніше в коментарі журналістам вона пояснила свої дії. "Це не ритуал, це було "Алілуйя" – молитва до Бога. Звернення про спасіння", - пояснила вона.

Також у розмові з донькою Ірини Фаріон Софією Семчишин вона висловила впевненість, що її син не вбивав мовознавицю. "Як в нього день проходив 19 липня (день вбивства Ірини Фаріон)?", - спитала Софія.

"Добре в нього день був. І він не вбивав", - впевнено заявила матір В'ячеслава Зінченка.

"Він задоволений, так?"

"Він був задоволений, але не вбивав", - ще раз заявила Олена Зінченко.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...