Звісно, деякі чоловіки готують краще жінок, але в більшості випадків їм необхідні коментарі до рецепту, так вважає видання Бджола, повідомляють Патріоти України. Отже - до рецепту:
1. Візьміть з холодильника 10 яєць, покладіть на стіл сім тих, що залишилися і витріть підлогу, наступного разу будьте гранично уважні.
2. Візьміть велику миску і розбийте об її край яйця, вилийте їх вміст в миску.
3. Протріть стіл від жовтків, будьте акуратні. Отже, у нас в мисці 5 жовтків.
4. Тепер візьміть міксер, вставте вінчики і почніть збивати жовтки. Спробуйте ще раз вставити вінчики: тепер до клацання. Збивайте.
5. Вимийте обличчя, шию, руки і спину, вилийте жовток з вух. У результаті у вас в мисці залишилися два збиті жовтки, якраз вони нам і потрібні для пирога.
6. Обклейте стіни і стелю кухні газетами, накрийте меблі якою-небудь тканиною.
7. Пора діставати борошно. Насипте 200 г в склянку, потім висипте в миску з жовтками. Решту 800 г зберіть акуратно назад у пакет.
8. Переконавшись у тому, що стеля і шпалери обклеєні газетою, починайте збивати. Прийміть душ.
9. Візьміть 4 великих яблука і гострий ніж, попередньо збігайте в аптеку і купіть йод, пластир і бинт. Пора обчистити від шкірки яблука.
10. Обробіть великий палець йодом і забинтуйте його. Наріжте яблука кубиками і пам'ятайте: нам знадобиться 2 яблука, так що в процесі готування можна з'їсти тільки половину.
11. Обробіть йодом вказівний і середній пальці.
12. Єдине, що залишилося, нарізане яблуко скиньте в миску, підберіть з підлоги шматочки, що впали, промийте їх.
13. Збивайте все міксером. Відмийте холодильник, потім засохне - НЕ змиєте.
14. Тепер виливайте вміст в сковорідку і ставте в духовку.
15. Зачекайте годину і, не побачивши відчутних змін, включіть духовку.
16. Прокинувшись, не треба дзвонити в "01", відкрийте вікна і духовку.
17. Після всього пережитого сходіть в магазин, купіть хліба, ковбаси і солоних огірків.
Якщо і переїздити кудись жити, так це до країни, з високим індексом щастя. Одним з найвищих таких показників у світі може похвалитись Швейцарія, і зараз країна пропонує вигідні умови переміщення. Як пише видання Express, швейцарський уряд пропонує моло...
В Україні суттєво здешевшала морква. Насьогодні виробники відвантажують її по 15-23 грн/кг, що в середньому на 21% дешевше, ніж тижнем раніше. Основна причина – сезонне збільшення пропозиції на тлі досить стриманого попиту. Відповідно, незабаром ціни н...