Яблуко від яблуні, або І ці люди вирішують долі українців: Дівчина, яка підтримала репера Басту, виявилася донькою судді Печерського суду

Студентка КНУ імені Тараса Шевченка Анастасія, яка потрапила в скандал через російського репера Басту, разом зі своєю сім'єю прописана в Сєвєродонецьку – вул. Курчатова, був. 9, кв. 13. Про це свідчить декларація судді Печерського районного суду Києва Христини Константинової, яку раніше назвали ймовірною матір'ю дівчини, повідомляють Патріоти України.

Згідно з документом, у власності Костянтинової є квартира площею 149 кв. м. Вона придбала її у 2012 році, але відразу ж переписала на свою матір Олену Андріївну Константинову.

Також відомо, що Анастасія разом із сім'єю проживає під Києвом, у населеному пункті Віта-Поштова, де у них будинок площею 260 кв. м з окремою лазнею і альтанкою. Задекларована вартість – 2 800 000 грн.

Раніше стало відомо, що дівчина нібито також є дочкою колишнього співробітника ДБР Анатолія Тарасюка, а вітчимом Насті до недавнього часу був суддя Печерського районного суду Віктор Кицюк.

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...

Кинули на землю та жорстоко побили: У Варшаві в українця відібрали 400 тисяч євро

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:44

Група осіб в масках у центрі Варшави напали на 58-річного українця та відібрали у нього майже 2 мільйони злотих. Про це пише Inpoland в п'ятницю, 26 квітня, передають Патріоти України.