Ядерна загроза для світу: Російські окупанти запустили ракети над Південноукраїнською АЕС

Російські військові вчинили черговий акт ядерного тероризму. Цього разу окупанти загрожували ракетним ударом по Південноукраїнській атомній електростанції. Про це повідомляє пресслужба компанії "Енергоатом". Там зазначили, що 16 квітня над майданчиком АЕС пролетіли три ракети, випущені з території Білорусі у напрямку Миколаєва, передають Патріоти України.

"Загроза влучення в ядерний реактор з можливими наслідками – ядерною катастрофою – була високою. Це черговий акт ядерного тероризму Росії, який загрожує безпеці всього світу!", – сказано в повідомленні.

У пресслужбі звернули до МАГАТЕ з вимогою вжити заходів для припинення ядерного тероризму Росії, виведення військових формувань РФ із території ЗАЕС, а також встановлення демілітаризованих зон навколо українських атомних електростанцій.


ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...