Як аптеки наживаються на українцях під час карантину (фото)

У мережі показали обурливе фото того, як в українських аптеках наживаються на жителях України. Про це написав у Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан, передають Патріоти України.

Автор звернув увагу на антисептик в одній із аптек Білої Церкви, на ціннику вказано, що він коштує 100 гривень. Для такого маленького флакона це дійсно багато.

Через коронавірус та введення карантину, в країні виник дефіцит масок та антибактеріальних засобів, тож ціни різко піднялись. Він пише, що незважаючи на суспільну паніку очікував людяності від підприємців та рішучих та впевнених дій від чиновників.

"У мене розпач, безвихідь, паніка? Ні, це прикра реальність. Це моя особиста точка зору і вона можливо помилкова, але я вірю що все буде Україна. І можливо хтось з них прочитає цей пост і в його душі щось "йокне" і він нарешті зробить висновок. А фото з однієї Білоцерківської аптеки з цінником на антисептик", - написав офіцер ЗСУ.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...