Як араби в Україні гуляють: Розваги для гостей у Львові

Через карантин у Європі вони були змушені шукати нові напрямки для подорожей і відкрили для себе Україну.

Україні справжній бум туристів із країн Перської затоки. Найбільше їдуть до Києва, Львова, Карпат. Рідше до Одеси, передають Патріоти України. Пропонуємо фоторепортаж видання Газета.юа, про те, як арабські туристи відпочивають у Львові.



Через карантин у Європі вони були змушені шукати нові напрямки для подорожей і відкрили для себе Україну. Тож гостей з арабських країн в Україні зараз більше, ніж з інших.



Безвізовий режим для громадян Саудівської Аравії, Бахрейну, Кувейту та Оману Україна запровадила влітку торік.



Приїжджають арабські туристи великими родинами з дітьми на період від кількох днів до двох тижнів.



У готелях займають до 50% номерів. Обирають номери із краєвидом на парк, щоб було видно зелень, якої у них на батьківщині обмаль. Також із задоволенням фільмують телефонами рідкісне атмосферне явище для Близького Сходу - грозу й дощ.



Відтак деякі ресторани та заклади відпочинку у Львові почали друкувати вивіски й меню арабською мовою. Також однією з проблем, з якою арабські туристи зіштовхнулись у Львові, є велика кількість страв зі свинини у місцевих ресторанах.




Цьогоріч Україну з травня до липня відвідали понад 35 тис. туристів із Бахрейну, Катару, Кувейту, ОАЕ, Оману й Саудівської Аравії.



85% гостей із країн Перської затоки - громадяни Саудівської Аравії, передає Державна прикордонна служба.







Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...