Як бабуся із зайвою вагою перетворилася на фітнес-модель: Вражаючі зміни 73-річної канадки (фото)

Джоан Макдональд настільки злякалася обіцяного лікарями погіршення здоров'я, що відразу знайшла у собі сили змінити спосіб життя.

Джоан Макдональд з Канади, перетнувши 70-річний поріг, вирішила повністю змінити своє життя. За неповні три роки жінка з бабусі із зайвою вагою перетворилася на фітнес-модель. Своєю історією і фото канадка поділилася в Instagram, передають Патріоти України.

Вона розповіла, що в 2017 році лікарі заявили про необхідність міняти спосіб життя, тому як їй загрожує значне погіршення здоров'я і хоч жінка була далека від спорту, вона прислухалася до порад. Жінка записалася в спортзал, а дочка склала для неї дієтичне меню. Так, за три роки вона не тільки позбулася 30 кілограмів, але і домоглася фігури своєї мрії.
«Три роки тому я почала цю довгу і повільну подорож. Кожен день я рухаюся у напрямку до своєї мети. Щомісяця долаю новий рубіж. Щороку я змінююся так сильно, що, здається, далі нікуди, але я продовжую. У такі моменти я, як ніколи, усвідомлюю, що людські здібності безмежні. У будь-який момент кожен може прийняти рішення, яке змінить його життя. Незалежно від того, наскільки важким здається життя, потрібно залишатися вірним своїм цілям і рухатися вперед», - написала Джонай в своєму Інстаграм, в якому у неї вже понад 413 тисяч підписників.
Вона зазначила, що не гналася за славою, коли почала вести здоровий спосіб життя, а «просто хотіла бути здоровою». «Навчіться любити себе, піклуватися про себе, почніть мріяти і любити життя всім серцем!», - пише Джоан.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...