Як бійці ЗСУ відповідають на провокації ворога: Журналіст показав потужне відео з Донбасу

У мережі з'явилось відео, як українські військовослужбовці відстрілюються від диверсійної групи бойовиків на Донбасі, передають Патріоти України з посиланням на канал журналіста Андрія Цаплієнка в Telegram.

Так, журналіст опублікував відео та зазначив, що бойове зіткнення після спроби диверсантів противника пробитися на лінії фронту сталося біля Петрівського, Луганської області, що знаходиться у 60 км від Луганська та 29 км від найближчого великого міста – Алчевська.

За його словами відпір диверсантам забезпечив підрозділ морпіхів ЗСУ. "Бій біля Петрівського. Морпіхи відстрілюються від диверсійної групи російських окупантів", - сказав журналіст. Дати зазначених подій журналіст не вказав.

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...