"Як боляче": У Києві попрощалися із загиблим екс-главою Служби зовнішньої розвідки (фото, відео)

2 червня в Києві попрощалися з колишнім главою Служби зовнішньої розвідки України Віктором Гвоздем, який загинув 28 травня під час дайвінгу поблизу міста Дахаб в Єгипті. Як повідомила в Facebook Леся Шостак, попрощатися з генералом прийшло багато людей, передають Патріоти України.

"Прощання з генералом Віктором Гвоздем! Скільки людей проводжають вас, наш рідний! Як боляче", - підписала вона публікацію. Також вона опублікувала кадри з місця прощання з генералом. На них видно, що його поховали з військовими почестями.

Нагадаємо, що Віктор Гвоздь був призначений главою СЗР відразу після подій на Майдані в Києві в лютому 2014 року. 29 квітня 2016 року він був звільнений указом тодішнього президента Петра Порошенка.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...