Як буде виглядати дитина Меган Маркл і Гаррі: Букмекери дали прогноз

Більшість букмекерських компаній Великобританії, напередодні пологів герцогині Сассекської Меган Маркл, зробили ставки на ім'я, стать і зовнішність її майбутньої дитини. Передбачається, що син принца Гаррі з'явиться на світ на початку травня, повідомляють Патріоти України.

На даний момент найбільш вірогідним вважається поява на світ дівчинки з рудим волоссям на ім'я Діана. За повідомленням іншого видання — Straits Times, — одна з найпопулярніших букмекерських контор країни William Hill приймає ставки на народження дівчинки з коефіцієнтом 2/5.

За словами її представників, зазвичай такі коефіцієнти означають, що гравці знають напевно про результат тієї чи іншої події. Однак в даному випадку є ймовірність того, що одні клієнти компанії просто повторювали ставки інших. На інших лініях ймовірність рудого кольору волосся оцінюється в 75 відсотків, а ім'я Діана — в 60 відсотків.

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...