"Як діти мають туди зайти?": На популярному українському курорті мертвих медуз скинули назад у море разом зі сміттям, туристи обурені (фото)

Відео, зняте на пляжі у Генічеську, де відпочиваючі виносили медуз на берег, а комунальні працівники скидали їх назад у воду, викликало жваву дискусію у соціальних мережах, зазначають Патріоти України.

Відео на сторінці «Генічеськ согодні» виклала туристка з Бучі, яка обурилася діями двох чоловіків, які прибирали пляж. Їй не сподобалося як те, що вони викидають назад медуз, зібраних дітьми, так і те, що у воду разом з ними летить сміття.

На відео показаний діалог на підвищених тонах між автором відео, що заявляла, що дітям в море зайти страшно, і чоловіками, які радили відпочивальникам прибирати за собою і не залишати сміття на березі.

«Прошу відреагувати на дії своїх працівників. Діти зібрали медуз на березі, ваші співробітники разом зі сміттям скинули назад у море. Як діти можуть туди зайти? Хто до вас з таким ставленням приїде?» — написала авторка у коментарі до відео.

Після скандалу, що розгорівся на пляжі, один з чоловіків увійшов у воду та витягнув скинуте туди сміття.

Під цим відео зав'язалася дискусія. Одні інтернет-користувачі підтримували авторку відео, інші висловлювали здивування ситуацією, а треті звертали увагу на те, що потворно себе вели усі учасники інциденту.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...