"Як думаєте, мене візьмуть? Або знову Полякову?": Леся Нікітюк вирішила стати... "дружиною Чубакки" (фотофакт)

Чубакка - це персонаж «Зоряних воєн», представник волохатих двоногих гуманоїдів з племені вукі.

Українська телеведуча Леся Никитюк вразила прихильників новою зачіскою. Фото вона опублікувала в своєму Instagram, передають Патріоти України.
«Сьогодні пробувалася на роль дружини Чубакки: "Зоряні війни 2021". Як думаєте, мене візьмуть? Або знову Полякову?» - написала Леся Никитюк і продемонструвала скуйовджені волосся.
«Класна», «Боги ... Ось це зачіска. Бомба», «Чубакка оцінить таку невістку», - написали в коментарях.Нагадуємо, Чубакка - це персонаж «Зоряних воєн». Він - представник волохатих двоногих гуманоїдів з племені вукі. Відомий як талановитий пілот і механік космічного корабля «Тисячолітній сокіл».

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...