Як і раніше про "законні" відвідини Криму: Аліна Паш збрехала про свою відмову від участі в "Євробаченні"

Українська співачка, переможниця Нацвідбору на «Євробачення-2022» Аліна Паш була відсторонена від участі в пісенному конкурсі, повідомляють Патріоти України.

Відповідне рішення було прийнято на позачерговому засіданні оргкомітету Національного відбору на участь у “Євробаченні”. Приводом для цього стала офіційна відповідь Держприкордонслужби в якій йдеться про те, що співачка надала “Суспільному” недостовірну інформацію про свою поїздку до Криму.

Таким чином, Паш не представлятиме Україну на пісенному конкурсі. У повідомленні йдеться, що сама артистка погодилася з таким рішенням.

Джерело: UA:Суспільне

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...