"Як я міг його залишити там?": Чоловік, який врятував дворнягу від потопу в Києві, пояснив свій вчинок (відео)

Під час сильної зливи, яка накрила Київ 19-го липня, затопивши дві станції метро, знайшовся і герой. Чоловік вже прославився в мережі завдяки відео, де він рятує перелякану дворнягу від потопу, передають Патріоти України.

Випадок стався неподалік від станції метро "Академмістечко". Там вуличний собака потрапив у пастку водяної стихії. Щоб врятуватися, пес заліз на плаваючу пластину.

Випадковий перехожий побачив тварину в біді і поспішив йому на допомогу. Він проштовхав "пліт" до місця, де води було менше, а потім взяв тварину на руки і відніс у безпечне місце. Журналістам вдалося розшукати героя, який і пояснив, чому замість того, щоб ховатися від дощу, зважився рятувати пса.

Чоловіка звуть Віктор Олексенко, йому 57 років і він працює охоронцем на будівництві. Рік тому двоє цуценят потрапили на будівництво, тепер Ніка і Бармалей (той самий пес), живуть поруч з будкою охорони. Віктор каже, що собаки допомагають охороняти об'єкт.

На наступний день після потопу Бармалей все ще в шоці від пережитого. Віктор каже, пес дуже злякався, а сам він пробив ногу, рятуючи друга.

"Я його дуже люблю, як я міг його залишити там. За ногу не боюся, за собаку було боязно", - каже рятувальник. Дивіться нижче те саме відео, яке прославило чоловіка. Нагадаємо, що сильна злива два дні поспіль накривала Київ, що призвело до затоплення станцій метро. 19 липня залило

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...