"Як хочу так і розмовляю": Автоблогера Містера Хама із Харкова судитимуть за образи поліцейських (фото, відео)

Мерзенний мат, хамство, образи в бік патрульних - такий спосіб спілкування з поліцією обрав для себе 35-річний харків'янин. Йому доведеться відповісти за неповагу до співробітників правоохоронних органів. Про це повідомив глава поліції в Харківській області Андрій Рубель, передають Патріоти України.

Так само він зазначив, що не потерпить хамського ставлення до поліцейських, і з презирством ставиться до тих, хто хоче піднятися, принизивши інших. Причиною стало відео, на якому автоблогер Mister XAM, який любить сперечатися з поліцією, нецензурно висловлюється на адресу патрульних.

Наразі невідомо, що стало причиною конфлікту. Відкрито кримінальне провадження по 1 ст. 345 ККУ - погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...