Як Христина Соловій звабила Сергія Жадана: У мережі пригадали інтерв'ю 2021 року, після якого між ними почався роман

Співачка Христина Соловій днями зізналася, що роман між нею та поетом Сергієм Жаданом почався невдовзі після знайомства, і не останню роль в цьому зіграла її поведінка. Під час першого спільного інтервʼю 2021 року артистка несвідомо зваблювала зірку, хоча про стосунки з ним не думала, передають Патріоти України.

В інтевʼю ведучій Маші Єфросиніній Соловій зізналася, що вона просто звикла спілкуватися з чоловіками, "стріляючи очима". Ця розмова і досі є наYouTube Radio NV, де за два роки зібрала майже 80 тисяч переглядів.

Про манеру спілкування з натяком на флірт артистці розповіла її піарниця Софія, яка проводить зі знаменитістю багато часу.

"Це було несвідомо. Оце зваблення в моїй природі. Я тебе зваблюю, ти мене зваблюєш. Кожна розмова – це зваблення, маніпуляція. Стосунки – це гра. Я не розраховувала, що в нас будуть стосунки, коли так поводилася на інтервʼю", – поділилася виконавиця.

У першій розмові з Жаданом артистка мімікою та рухами показувала, що зацікавлена в співрозмовнику і хоче йому сподобатися. Вона не заперечує, що демонструвала це й очима, і бровами, і навіть граючись волоссям.

Зірка часто сміялася, неквапливо відповідала та не переривала зоровий контакт, тож у глядачів виникла підозра, що вона спокушає співрозмовника.

Хай би там що, на Жадана це подіяло, бо вже невдовзі після інтервʼю він запропонував зірці творчий тандем, а потім натякнув і на романтичні наміри.

"Ці стосунки, і творчі, і особисті, були його ініціативою. Мені навіть було шкода, що мої почуття виявилися не такими сильними, як його. Він дуже цього хотів. А я трохи впала в ілюзію, що я не можу йому цього не дати", – пригадувала Христина Соловій.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...