Як колишній своїй колишній: Антін Мухарський відповів на слова Сніжани Єгорової про українських "героїв-рагулів"

Екс-чоловіка ведучої зовсім не здивували її висловлювання.

Шоумен Антін Мухарський відреагував на різкі слова своєї колишньої дружини, скандальної української телеведучої Сніжани Єгорової, про постмайданну Україну та народних героїв. Відповідну публікацію Мухарський зробив в Facebook, передають Патріоти України.

Зокрема Єгорова заявила, що їй не подобаються українські "герої-рагулі" і їх "висока суїцидальна готовність". "Друзі, я жив з цим щодня з початку Майдану. Люди і структури, які шість років поспіль знищували мене і мою репутацію, тепер взялися за тих, хто має хоч якусь причетність до Майдану і російсько-української війни. Те, що тільки що було полем моєї щоденної особистої битви, стало надбанням широкої громадськості", - написав Мухарський.

Він додав, що Єгорова шість років не дає йому можливості нормально бачитися з трьома їхніми спільними дітьми. В останні два роки вона взагалі припинила будь-які контакти дітей з Мухарським через те, що він "кончений нацик, фашист, моральний урод".

"Особисто для мене все, що зараз так активно обговорюється в соцмережах - є давно звичною реальністю. А тим, хто забув або не знав нагадую: практично весь російськоорієнтований український шоу-бізнес, політикум, бізнес-істеблішмент, мислить так, як артикулює це С .Є (Сніжана Єгорова, - ред.). Ви все ще вірите в можливість діалогу з малоросами? Тоді Сніжана Єгорова йде до вас", - з іронією пише шоумен.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...