Як молодій мамі вдалося безпечно залишити маленьку дитину саму

Мати не могла відійти від дитини ні на хвилину і вигадала метод, що допоміг їй отримати трохи вільного часу.

Дитина молодої мами з Японії постійно хоче, щоб вона була поруч. В результаті, та не могла відійти ні на хвилину і вигадала метод, що допоміг їй отримати трохи вільного часу, про це написала Сато Неджи у Twitter, повідомляють Патріоти України.

Вона пояснила, що знала, що син кожні декілька хвилин повертається, аби перевірити, чи вона поруч. Вона дізналася, чи зможе її ідея допомогти залишити сина та зробити домашні справи.

Жінка сконструювала плоску картонну версію самої себе в повний зріст. Як син відвернувся, то жінка поставила картонну фігуру так, ніби вона дивиться за ним, а тоді обережно відійшла.

Дитина зауважила відсутність матері лише через 20 хвилин і заплакала.

На думку жінки, її експеримент вдався, а у важливих випадках навіть 20 хвилин часу можуть допомогти.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...