"Як може існувати таке зло?": Фото дитини біля могили матері на Київщині сколихнуло мережу

Після звільнення Київщини від російських фашистів у мережі продовжують публікувати фотодокази наслідків їхніх злочинів. На одному з таких знімків 6-річний хлопчик, у якого нелюди відібрали матір. Фото оприлюднила журналістка Тетяна Даниленко у Facebook, передають Патріоти України.

На ньому маленький українець стоїть біля могили своєї мами, яку похоронили просто посеред двору. Жінку вбили російські окупанти заради забави, прирікши дитину на сирітство.

Про звірства росіян в українських містах і селах дізнався весь світ. Але їх не можна описати словами, цей біль можна лише відчути – тисячі скалічених доль, сотні замучених до смерті людей.

"Кожне з таких фото могло б зупинити війну. Якби Росію можна було зупинити в інший спосіб, окрім воєнної поразки та економічного краху", – прокоментувала світлину журналістка.

Оприлюднене фото викликало шквал емоцій в користувачів, вони не стримують гнів та ненависть до ворога, водночас із болем в серці відгукуються на горе дитини.

"Навіть дихання зупиняється від усіх цих жахіть і історій. Таке зло не може існувати";

"Не вкладається в голові. Як можна бути такими моральними виродками?";

"Нехай ці нелюди в пеклі горять";

"Без сліз неможливо дивитися, смерть за смерть, горіть в пеклі фашисти", – пишуть користувачі.

"Хохлом називали часто": Легенда львівських Карпат" розповів про період кар'єри в Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 14:30

Колишній гравець збірної України та львівських "Карпат" Ігор Худоб'як розповів про період своєї кар'єри у Росії, передають Патріоти України. "Звичайно, не хотілося їхати зі Львова, але склалася така ситуація в "Карпатах". Тоді у 2013 році всіх футболіс...