"Як можна робити щеплення від COVID-19, коли у нас 2021 рік?": Одіозний російський співак зробив дивну заяву на росТБ

Скандальний російський музикант Юрій Лоза виступив проти вакцинації від COVID-19 і заявив, що "ніякого коронавірусу немає". Свою думку росіянин озвучив у студії пропагандистської програми "60 минут" на "Россия 1" під час перерви. Відповідне відео з'явилося в Telegram-каналі popovrtr 15 січня, передають Патріоти України.

"Немає жодної пандемії, жодного коронавірусу! Ти верзеш нісенітниці й розводиш людей!" – емоційно звернувся співак до свого співрозмовника, намагаючись його переконати.

Люди, які були присутні в студії, відреагували на це сміхом і криками. Хтось сказав: "Із цього місця детальніше". "Як можна робити щеплення від COVID-19, коли у нас 2021 рік?" – додав 66-річний артист.

Зазначимо, виконавець хіта "Плот" Лоза відомий низкою антизахідних висловлювань. Його внесли в базу "Миротворця" як особу, що незаконно відвідувала окупований Росією український Крим. У такий спосіб росіянин порушив державний кордон України.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...