"Як на корові сідло": Скрипін присоромив Зеленського за вишиванку (фото)

Скрипін присоромив Зеленського за вишиванку

Роман Скрипін у День вишиванки, який святкується в Україні 21 травня, наїхав на президента України Володимира Зеленського. Річ у тому, що глава країни одягнув вишиванку разом з першою леді і привітав усіх українців з цим днем. Фотографії опублікувала сама Зеленська у соцмережі Instagram, передають Патріоти України.

Скрипін же вважає, це показухою. Журналіст вважає, що "вишиванка повинна відповідати внутрішньому стану". Такими думками він поділився у своєму Teleggram-каналі. Скрипін пише, що все має бути органічно.

"Ні разу в житті не вдягав кіпу, наприклад. Або косоворотку. І навіть кокошник та індіанську шапку з пір’я. Не властивим мені було й вбиратися у арабський кандур чи перти на себе хустку-арафатку. Не вдягав баварські шкіряні шорти. І навіть британського котелка чи циліндра. Не вішав на себе жабо. Кімоно теж обійшло мою творчу долю. До чого я? До того, що все має бути органічним, а не виставленим фейком на вітрину", - написав журналіст.

Скрипін зазначив, що сам він вишиванку одягнув ще в далекому 2004 році. "Як каже українське прислів’я: "як на корові сідло". Вишиванка має пасувати внутрішньому стану. Сьогодні ж день вишиванки? Так? Я свідомо це зробив десь у 2004. Навздогін до вчорашньої пресконференції українського президента, в мене є питання: а коли ти вперше вдягнув вишиванку, Вово?" - запитав скандальний журналіст.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...