"Як на такій х**ні можна літати": У мережі опублікували відео з кабіни пілота російського авіалайнера

Штурман пасажирського літака, який здійснює рейси в Росії, показав критичний стан важливих систем, необхідних для здійснення нормальних польотів, передають Патріоти України.

Кабіну пілотів російського пасажирського лайнера, в якому потребують обновлення важливі системи, показали в Мережі. Відповідне відео опублікував штурман авіалайнера, розрахованого на перевезення приблизно 200 пасажирів.

Автор відео коментує відсутність запчастин, зокрема критично важливих і які потребують регулярного оновлення, та пояснює, які саме системи літака давно вийшли з ладу.

Судячи з жовтих бірок INOP (inoperative) у цьому літаку, який регулярно здійснює пасажирські рейси, «померли» такі системи: налаштування радіостанцій, гідравлічні системи, паливна система, електрика, регулювання просторового становища, автомати тяги, датчики швидкості та курсу.

“Як на такій х**ні взагалі можна літати”, - завершує короткий огляд штурман.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...