"Як на такій х**ні можна літати": У мережі опублікували відео з кабіни пілота російського авіалайнера

Штурман пасажирського літака, який здійснює рейси в Росії, показав критичний стан важливих систем, необхідних для здійснення нормальних польотів, передають Патріоти України.

Кабіну пілотів російського пасажирського лайнера, в якому потребують обновлення важливі системи, показали в Мережі. Відповідне відео опублікував штурман авіалайнера, розрахованого на перевезення приблизно 200 пасажирів.

Автор відео коментує відсутність запчастин, зокрема критично важливих і які потребують регулярного оновлення, та пояснює, які саме системи літака давно вийшли з ладу.

Судячи з жовтих бірок INOP (inoperative) у цьому літаку, який регулярно здійснює пасажирські рейси, «померли» такі системи: налаштування радіостанцій, гідравлічні системи, паливна система, електрика, регулювання просторового становища, автомати тяги, датчики швидкості та курсу.

“Як на такій х**ні взагалі можна літати”, - завершує короткий огляд штурман.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...