​Як насправді угорці ставляться до росіян: Соціологічне опитування дало неочікувані результати

Попри проросійську позицію прем’єра Угорщини Віктора Орбана та його команди, більшість угорців насправді вкрай негативно ставляться до громадян РФ. Це підтверджують результати опитування Інституту Publicus.

Організатори опитування поцікавилися у громадян Угорщини, чи є у них симпатія та антипатія до інших народів. Як виявилося, угорці вкрай позитивно ставляться до італійців – їм симпатизують 84% угорців. Другу сходинку цьому рейтингу посіли австрійці (82%), далі йдуть поляки (81%), фіни та іспанці (80-80%). Також у рейтингу симпатій лідирують чехи (78%), шведи (76%), французи і німці (74-74%), британці (73%) і словаки (71%). Варто звернути увагу на те, що у діапазоні 60-70% опинилися турки (63%), українці (62%), американці (61%) та індійці (60%). Менш позитивно угорці ставляться до китайців (58%) та румунів (55%).

Росіяни лідирують у рейтингу антипатії угорців Що важливо розуміти, тільки одному народу вдалося опуститися ниже 50% у рейтингу симпатій громадян Угорщини. Йдеться саме про росіян. Їм симпатизують лише 44% респондентів.

Соціологи вказують на те, що прихильники партії Віктора Орбана "Фідес" відчувають більшу, ніж прихильники опозиції, симпатію до народів, з чиїми лідерами в угорської влади добрі стосунки. Зокрема, Туреччина, Китай і Росія є єдиними країнами зі списку 18 держав, які є більш популярними серед прихильників "Фідес", а не серед симпатиків опозиції.

"Мені за вас соромно": alyona alyona закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, які перемогли на Євробаченні

неділя, 19 травень 2024, 16:18

Представниця України на Євробаченні 2024 alyona alyona alyona підтримала переможців конкурсу в Мальме Nemo. Артистка закликала українців відмовитися від хейту в бік Nemo, передають Патріоти України. «Трошки соромно за те, як багато українців пішли обго...

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...