Як не стати жертвою шахраїв під час продажу авто: Експерт розповів про одну поширену помилку автовласників

Експерти авторинку періодично дають поради автовласникам, застерігаючи їх від поширених помилок, передають Патріоти України.

Є ще один момент, на який звернув увагу гендиректор директор ClickMechanic Ендрю Джервіс, попередивши водіїв про поширену помилку під час продажу авто, пише «Твоя машина». Йдеться про необхідність відключення від систем автівки гаджетів попередніх автовласників перед передачею ключів покупцеві.

Адже багато сучасних автомобілів оснащені різними вбудованими розважальними системами, до яких водії підключають свої гаджети по Bluetooth, що дозволяє відтворювати музику чи приймати дзвінки в режимі гучного зв’язку.

Якщо цього не зробити, новий автовласникможе отримати доступ до конфіденційних даних, включаючи ім’я, контакти та історію навігації, коди від гаражних воріт тощо попереднього автовласника. Якщо цими даними заволодіють шахраї, то у людини можуть виникнути проблеми.

Дослідження показало, що більше половини автомобілістів (51%) не відключали синхронізацію своїх телефонів перед продажем автомобіля, а 79% не видаляли свої дані з автомобіля назавжди.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...