
Холодної пори року необхідно урізноманітнити свій раціон продуктами, які заповнять вітамінний дефіцит і допоможуть організму протистояти різним захворюванням, передають Патріоти України.
Зменшити холестерин, який часто підвищується саме взимку, допоможе додавання до страв невеликої кількості харчової соди.
"Навряд чи залишилася людина, що не знає про користь імбиру. Він допомагає боротися із хворобами шлунка та дискомфортом. Також він корисний від болю в суглобах і набряклості", – уточнили дієтологи.
У топ корисних зимових продуктів потрапив і часник. Він добре впливає на кров'яний тиск, утримує нормальний рівень цукру і сприяє травленню. Куркума нормалізує роботу серця і всієї серцево-судинної системи, тому медики закликають не ігнорувати її.
Вже з 22 листопада 2025 року усі грошові перекази та розрахунки в системі SWIFT будуть відстежуватися "в цифрі". Такі зміни пов'язані з переходом на єдиний стандарт ISO 20022 CBPR+. Про це повідомив директор Інституту розвитку економіки України Олексан...
Голова комітету Верховної Ради з питань фінансів Данило Гетманцев попередив про чергову хвилю шахрайських схем, спрямованих на українських пенсіонерів. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі, закликавши громадян бути уважними та не довіряти сумн...