Як підготувати організм до зими: Медики назвали корисні продукти

Холодної пори року необхідно урізноманітнити свій раціон продуктами, які заповнять вітамінний дефіцит і допоможуть організму протистояти різним захворюванням, передають Патріоти України.

Зменшити холестерин, який часто підвищується саме взимку, допоможе додавання до страв невеликої кількості харчової соди.

"Навряд чи залишилася людина, що не знає про користь імбиру. Він допомагає боротися із хворобами шлунка та дискомфортом. Також він корисний від болю в суглобах і набряклості", – уточнили дієтологи.

У топ корисних зимових продуктів потрапив і часник. Він добре впливає на кров'яний тиск, утримує нормальний рівень цукру і сприяє травленню. Куркума нормалізує роботу серця і всієї серцево-судинної системи, тому медики закликають не ігнорувати її.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...