"Як після бомбардування": На окупованому Донбасі бойовики на військовій техніці проїхали прямо по могилах (фото)

На території кладовища в тимчасово окупованому місті Перевальську бойовики ЛНР на військовій техніці проїхали прямо по могилах. Фото руйнувань після проїзду техніки опублікував у своєму Twitter користувач під ніком Necro Mancer, передають Патріоти України.

Внаслідок цього інциденту були повалені пам'ятники, дерева, огорожі, зруйновані деякі могили. У коментарях до опублікованих фото пишуть, що жителі Перевальська вважають, що бойовики перебували в стані алкогольного сп'яніння. "Ось так зараз виглядає кладовище в районі 5-ї шахти. Місцеві кажуть, що військова техніка проїхалася прямо по могилах, зруйнувавши багато з них", - сказано в підписі до опублікованих знімках.

В мережі пишуть, що це вже не перший випадок подібного вандалізму, така ж ситуація сталася минулого року. "Там дійсно прилетів танк, перелетів через дерево, але чому не зупинився... Горе... Ми йшли по могилах, які стерли траками танка, розбиті пам'ятники, фотографії померлих всюди розкидані, все знівечене... Як після бомбардування", "Без спиртного не обійшлося напевно, "Уже того року було таке, але постраждало менше могил, і нічому ситуація не навчила, і писали люди листи, але нічого не змінилося на жаль", - повідомляють в коментарях.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...