Як почувається Анастасія Шаповалова, яку облив окропом співмешканець (відео)

Дівчина після лікарні відправляється до санаторію.

Обварену окропом 25-річну Анастасію Шаповалову із Запоріжжя виписали з лікарні. Реабілітацію вона продовжить в санаторії. Про це повідомила в Іnstagram волонтерка Злата Некрасова, передають Патріоти України.

"Анастасія почувається набагато краще і готова повертатися до повноцінного життя з часом", - розповіла волонтерка. Діти Анастасії 4 і 6 років зараз перебувають у бабусі.

Анастасію Шаповалову облив окропом цивільний чоловік 33-річний Дмитро Межебицький вранці 28 липня. Жінка спала. Окріп потрапив на обличчя, тулуб, руки та до рота. Отримала понад 20% опіків. Чоловік після скоєного утік. Переховувався у Києві, де його затримали 11 серпня. Наступного дня Ленінський райсуд Запоріжжя арештував чоловіка на 60 діб без права на заставу. За замах на вбивство його можуть ув'язнити на 15 років.

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...

Білі птахи в зловісній чорній хмарі: Під час ліквідації наслідків ракетної атаки РФ по Одещині рятувальники побачили сотні пеліканів (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:14

Під час ліквідації наслідків однієї з останніх повітряних атак РФ по Одещинні рятувальники побачили сотні пеліканів, які летіли крізь чорну хмару диму. Фото опублікували на Facebook-сторінці Головного управління ДСНС України в Одеській області, передаю...