Як принцеса Діана ледь не спалила палац: У мережі розповіли "секретну" історію (фото)

У ЗМІ опублікували історію, як принцеса Діана одного разу запросила друга в Кенсінгтонський палац і мало не спалила будівлю. Про це журналу UsWeekly розповів Даррен Макгреді, який служив шеф-кухарем у королеви Єлизавети протягом 15 років. За його словами, Леді Ді не любила готувати, але одного разу вирішила здивувати друга приготовленою власними руками пастою, передають Патріоти України.

Так, принцеса кинула макарони в киплячу воду і пішла з кухні, щоб поговорити з гостем. Коли вона повернулася, то відчула запах газу і викликала палацову пожежну бригаду. Виявилося, що вода вилилася з каструлі, пошкодила конфорку і мало не призвела до серйозних наслідків.

"Вона сказала: "Даррен, ти не повіриш, що сталося. Я ледь не спалила весь палац! Принаймні мене оточували 12 симпатичних пожежних ", – додав Макгреді. Нагадаємо, принцеса Діана померла 31 серпня 1997 року внаслідок травм, отриманих в автокатастрофі на мосту Альма в Парижі.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...