"Як сексолог і психотерапевт": Колишня дружина Гарбарука відреагувала на інцидент з його помічницею

Колишня дружина заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука як професійний сексолог вирішила не коментувати фотографії з його помічницею. Про це гештальт-психотерапевт і сексолог Анастасія (Гарбарук) Матюшевська розповіла УНІАН, передають Патріоти України.

У відповідь на прохання професійно оцінити, чи правильною, на її думку, була реакція суспільства на фотографії, екс-дружина сказала, що не може це прокоментувати.

"Як сексолог і психотерапевт я не буду коментувати цей випадок, тому що я є екс-дружиною і матір'ю дочки Ігоря. Одне скажу: я за нього цілком! Він людина честі, гідності і вищого ступеня професіоналізму. Я не готова коментувати це взагалі. Оперіться на те, що Ігор Миколайович є людиною честі", - розповіла Матюшевська.

"Дуже скромно": жінки переглянули дрес-код після скандалу із сукнею у міськраді Львова"Я нічого не знаю. Моє завдання - бути йому хорошою підтримкою у вигляді колишньої дружини і матір'ю його дитини", - додала вона.

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...

Невідомі відкрили вогонь по поліцейських на Вінниччині, один з правоохоронців отримав смертельне поранення

субота, 20 квітень 2024, 9:57

Поліція розшукує осіб, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині - один з них загинув від отриманих травм, передають Патріоти України. Деталі: Відомо, що 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліц...