Як шакали, добивали лежачого ногами: У Вінниці десяток підлітків тяжко побили скейтера. Коли "героїв" вирахували, записали вибачення (відео)

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як більше ніж десять підлітків спочатку погрожували, а потім і побили скейтера в скейт-парку в Центральному міському парку ім. М. Леонтовича. Коли нападники зрозуміли, що за це їм світить реальний тюремний термін, то записали вибачення.

Відео нападу на 18-річного хлопця опублікував Telegram-канал "Perepichka News".

Місцеві ЗМІ пишуть, що потерпілий знаходиться в лікарні з численними травмами. Скейтери через соцмережі знайшли всіх учасників нападу і готуються помститися за свого друга, якщо винних не притягнуть до відповідальності.

Ось що повідомили у прес-службі обласної НП: "До поліції надійшло повідомлення з медичного закладу про госпіталізацію 18-річного вінничанина з множинними тілесними ушкодженнями.

Поліцейські опитали потерпілого та з’ясували, що хлопця, який відпочивав разом з друзями, побила компанія підлітків.

Правоохоронці встановили чотирьох активних учасників бійки. Ними виявилися четверо жителів Вінниці, трьом з них 16 років і одному - 18.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 КК (хуліганство). Дана санкція статті передбачає позбавлення волі до 4 років. Правоохоронці встановлюють всіх учасників побиття".

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...