Як схуднути до Нового року і влізти в улюблену сукню: ТОП-3 простих прийоми на два тижні

Ні для кого не секрет, що з приходом зими знижується загальна активність людини: в порівнянні з весною та літом ми більше сидимо вдома, їздимо на машині та зайвий раз намагаємося не виходити на вулицю, особливо якщо там дощ, вітер і ожеледиця, передають Патріоти України.

Так багато хто набирає пару-трійку зайвих кілограмів і залишається не дуже задоволеним своєю формою якраз напередодні Нового 2021 року. theLime вирішив поділитися простими лайфхаками, як швидко схуднути за два тижні.

Вживайте білки, жири та низькокалорійні овочі

Кожен ваш прийом їжі повинен включати білки, жири і овочі. Дієта, основою якої є м'ясо і овочі, містить клітковину, вітаміни і мінерали, необхідні для здоров'я.

Білок можна отримати з яєць, морепродуктів, риби, а також різних видів м'яса (краще - курка та індичка, допускаються яловичина і свинина).

Жири ми засвоюємо, вживаючи овочеві олії, горіхи, насіння, а також рибу і риб'ячий жир. Для тих, хто хоче скинути зайву вагу, рекомендуємо заправляти салати або ж готувати на оливковій, кокосовій, олії авокадо і вершковому маслі.

Також схудненню сприятимуть овочі з низьким вмістом вуглеводів: брокколі, цвітна капуста, шпинат, помідори, брюссельська капуста, білокачанна капуста, салат і огірок.

Фото: pixabay.com

Відмовтеся від цукру

Найважливіше в схудненні - скоротити до мінімуму або повністю виключити вживання вуглеводів, а саме - цукру і всіх цукровмісних продуктів, і крохмалю.

Справа в тому, що, відмовляючись від цукру, ви зменшуєте відчуття голоду, і, відповідно, вживаєте менше калорій. У підсумку замість того, щоб спалювати для отримання енергії вуглеводи, ваш організм візьметься за накопичений жир.

Фото: pixabay.com

Збільште фізичні навантаження

Для того, щоб схуднути, багато хто радить записатися в зал або ж самостійно займатися вдома. Серед найбільш ефективних вправ - присідання, випади, планка, стрибки зі скакалкою і вправи для пресу. Навіть виконуючи цей мінімум по 15-20 хвилин в день, вже через 2 тижні ви побачите помітні результати. Однак пам'ятайте, що в усьому має бути міра - якщо ви маєте травми або хронічні захворювання, перед початком тренувань краще проконсультуватися з дипломованим фахівцем.

Якщо ж ваш графік (або здоров'я) не дозволяє вам тренуватися, намагайтеся ходити як мінімум 5-7 тис. кроків на день. Також можна ходити пішки замість того, щоб користуватися ліфтом.

Фото: pixabay.com

Також радимо висипатися, тому що недолік сну погано впливає на організм, збільшуючи апетит, уникати стресових ситуацій і пити 1,5-2 літри чистої води в день.

Джерело: Апостроф

Встигли вчасно: На Франківщині з охопленого вогнем будинку врятували дитину (фото)

четвер, 2 травень 2024, 22:20

В четвер, 2 травня, у житловому будинку в селі Долиняни Івано-Франківського району сталася пожежа. До місця виклику негайно було направлено рятувальників міста Рогатин і добровольців-вогнеборців села Фрага. Полум'я вдалося приборкати, ніхто не постражд...

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...