Як схуднути легко і правильно: Дієтолог дала дієву пораду

Схуднути можна без складнощів, якщо дотримуватися звичок струнких людей у процесі поглинання їжі. Дієтолог Олена Кален розповіла в Instagram, як правильно скинути зайву вагу і що саме потрібно змінити в собі для цього, повідомляють Патріоти України.

"Секрет у тому, що треба мислити і діяти, як струнка людина. Для струнких людей бути струнким природно, і ви можете цьому навчитися через зміну свого мислення, а потім і спосіб життя", – розповіла вона.

Звички струнких людей, які потрібно перейняти

  • Їсти, коли з'являється голод. Відставляти тарілку, навіть якщо в ній залишилося щось дуже смачне, коли наїлися.
  • Їсти усвідомлено, насолоджуючись кожним шматочком.
  • Не заїдати стресс.

"Порівняйте, які звички відрізняють вас від стрункої людини? Звертайте увагу на свою поведінку і починайте діяти і мислити, як струнка людина", – додала дієтолог.

Доведеться платити: Які штрафи загрожують українцям за порушення правил військового обліку та мобілізації

понеділок, 29 квітень 2024, 12:53

Верховна Рада в першому читанні ухвалила законопроєкт №10379, який передбачає посилення відповідальності за військові правопорушення (мобілізації) та внесення відповідних змін до Кодексу про адмінправопорушення та Кримінального кодексу, передають Патрі...

Українці можуть отримати субсидію, навіть працюючи на пів ставки: Що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 12:42

Деякі українці можуть отримати субсидію на житлово-комунальні послуги. Йдеться про тих, чиї доходи не можуть покрити витрати на комуналку. Крім цього, на пільгу також можуть розраховувати особи, які працюють неповний робочий день. Детальніше про це роз...