Як схуднути після Нового року: ТОП-5 дієт для тих, хто переїв

Зимові свята - це маса позитивних моментів, яскравих вражень, гарного настрою. Багато накритий стіл, незмінний атрибут Нового року і як тут втриматися і не спробувати олів'є або випічку, передають Патріоти України.

На жаль, шансів у вас небагато, тому заздалегідь подумайте про те, як швидко скинути зайву вагу, коли свята закінчаться.

Дієта "монопродукт"

Це відомий і ефективний спосіб позбавлення від зайвої ваги. Робимо ставку на фрукти, що залишилися після новорічного застілля.

12999 грн.
1079 грн.
977 грн.
8499 грн.
3299 грн.
1199 грн.
999 грн.
869 грн.
14999 грн.
  1. Банани. Як правило, завжди присутні на столі і потім благополучно догнивають в холодильнику. Що потрібно від вас? Потрібно з'їсти протягом дня 5 великих бананів і запити їх 2 літрами води. Замінити банани можна ½ кг. замоченої заздалегідь кураги.
  2. Ківі.теж частий гість на новорічному застіллі. Для швидкого схуднення вживайте пюре із стиглих плодів і запивайте великою кількістю води.
  3. Яблука. Відберіть 2 кг. яблук із зелених сортів, розділіть на 6 частин і вживайте через рівні проміжки часу. Після кожної порції, випивайте склянку води.

"Водяна" дієта

На початковому етапі (1 день) схуднення виключіть вироби з крупи, білок і тваринний жир. З рідини вживайте соки-фреш, зелений чай, воду. Їжте зелень, овочі, сухофрукти і свіжі фрукти. Після 19.00 не їжте нічого.

На другий день пийте одну воду (3-4 л) кожні 40 хв. по склянці Двічі випийте підігріту воду з соком лимона і ½ чайної ложкою меду.

На третій день. Вода і трав'яний чай вранці. Вдень: терта морква, з лимонним соком і медом. Мед можна замінити капустою. Після 19.00 табу на будь-яку їжу.

Експрес дієта

Перший день. На сніданок: тост з цільнозернового хліба з тонким шаром мигдальної пасти, чай і ½ грейпфрута.

В обід: підсмажений тост з того ж хліба, чай, ½ банки консервованого тунця

На вечерю: 1 порцію ванільного морозива, яблуко, ½ банана, 100 г. м'яса (курка, яловичина)

Другий день. На сніданок: варене яйце, тост, ½ банана. В обід: зернений сир, варене яйце, несолодкі крекери. На вечерю: ½ склянки ванільного морозива, морквина на пару, ½ банана, 100 гр. м'яса (курка / яловичина)

Третій день. На сніданок: кілька крекерів без цукру, невеликий шматочок твердого сиру, яблуко. В обід: тост, варене яйце. Вечеря: стаканчик ванільного морозива, ½ банана, банку тунця.

Кефірна дієта

Попити кефірчика після новорічних надмірностей недорого і корисно. Кисломолочні продукти активізують мікрофлору кишечника.

Як ефективно схуднути за допомогою кефіру?

Візьміть 2 л нежирного кефіру, додайте до нього свіжий огірок або зелень, змішайте в міксері. Пийте рівними порціями протягом усього дня.

Гречано-кефірна дієта

Візьміть 1 ст. гречаної крупи, залийте її в термосі 3 ст. гарячої води і залиште на ніч. На наступний день розділіть кашу на рівні порції і вживайте, запиваючи нежирним кефіром.

Сіль і масло додавати не потрібно. Цей раціон видалить з організму надлишки і нормалізує роботу кишечника.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...