Як Софія Ротару розважала Зеленського на новорічному "Вечірньому кварталі"

Після виступу на «Пісні року» у Москві народна артистка Софія Ротару повернулася до України, де взяла участь у записі новорічного концерту «Кварталу 95». Про це співачка розповіла у сторіс свого Instagram, опублікувавши фрагменти виступу. Судячи з них, у палаці «Україна» народна улюблениця заспівала пісні «Біла зима» та «Вічні небеса», зазначають Патріоти України.

На відео можна бачити, що у свої 74 роки Ротару виглядає просто шикарно і викладається на всі сто відсотків.

На концерті були присутні президент Володимир Зеленський з дружиною та голова його Офісу Андрій Єрмак.

Крім Софії Михайлівни, у новорічному «Вечірньому кварталі» дві пісні виконав російський гурт «Мумій Троль». Зокрема, Ілля Лагутенко заспівав дуетом з DOROFEEVA «Ведмедицю», а з Іваном Дорном — «Карнавалу не буде».

Окрім цього, глядачів порадували своєю творчістю Тіна Кароль, MONATIK, Оля Полякова, Олег Винник, Mozgi та гурт «Антитіла».

Але зіркою вечора була Софія Ротару, до якої була прикута вся увага публіки. Фанати були в захваті від того, як виглядає та тримається на сцені Софія Михайлівна, попри свій не юний вік.

Поки знаменита бабуся працює, онука легендарної співачки Соня Євдокименко продовжує насолоджуватись товариством свого нареченого у Мексиці.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...