Як так? "Укрзалізниця" "загубила" Донбас на карті, у мережі вимагають пояснень (фото)

В одному з поїздів "Інтерсіті" пасажирської компанії "Укрзалізниця" на табло помітили карту України, в складі якої не виявилося Донбасу. Користувачі мережі обурилися, але в компанії пообіцяли розібратися в ситуації, передають Патріоти України.

Інакшу карту на ролику помітив президент криворізького хокейного клубу "Кривбас" Олександр Шевченко, який був одним із пасажирів. На своїй сторінці у Facebook він виклав відповідні знімки "Укрзалізниця", у вас Донбас на карті зник кудись чи ви щось знаєте?" – поцікавився він.

На опублікованих ним кадрах видно, що на табло у вагоні показали ролик, очевидно, з історичною картою України: там немає тимчасово окупованих РФ територій – Донеччини та Луганщини, а Крим значиться як Таврія.

Під постом Шевченка користувачі мережі теж висловили обурення таким фактом. Вони почали вимагати пояснень від представників компанії-перевізника.

"Хм. Може, цей поділ із різних філій залізниці?", "За звичкою. "Укрзалізниця", зверніть увагу, будь ласка", "Крим є, отже, все норм", – прокоментували підписники.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...