"Як таке може бути у 21 столітті?": Умови в потязі "Кременчук-Київ" обурили Ольгу Сумську (відео)

Народна артистка України Ольга Сумська поскаржилася на Укрзалізницю. Про це вона розповіла у Facebook, передають Патріоти України.

Артистка їхала потягом 791 Кременчук-Київ. "Кременчук нас сьогодні дуже тепло приймав, чого не скажеш про потяг, у який я щойно сіла. Не було СВ, отже, я їду у вагоні-купе, де немає, увага, кондиціонування. Навіть у квитку написано "без кондиціонування", я просто не подивилася. Ви собі можете таке уявити?", - сказала Ольга Сумська.

Артистка додала, що "не знає, як буде спати". "Це просто жах. Якщо я зачиню двері – це буде пекло. Я не спатиму до 5 ранку. Як таке може бути у 21 столітті?", - запитала вона. "Як тут працюють бідні провідники⁉️ Це суцільний жах!", - заявила акторка у Facebook.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...