Як таких карати? На Луганщині батько намагався згвалтувати 5-річну доньку

На Луганщині батько намагався згвалтувати 5-річну доньку

Перший заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін розповыв про випадок педофілії, який стався на Луганщині, повідомляють Патріоти України.

38 річний батько розбещував свою 5-річну доньку. До поліції звернулася мати постраждалої дитини, яка поскаржилася на дії батька.

Після звернення матері до поліції, батько сам добровільно з’явився та надав свідчення щодо своїх злочинних дій.

Підозрюваний розповів, що побачив як донька лежала на ліжку, де він спить. Він хотів її вигнати, але вона не слухалася.

Чоловік поклав дитину на край ліжка та спробував вчинити акт сексуального насильства. Почувши скарги від дити, що їй боляче, він зупинився та одягнув доньку, наказавши піти погуляти на подвір’я.

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...

Мілевський жорстко "розніс" одноклубників у роздягальні (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 20:55

У неділю, 28 квітня, відбувся матч четвертого туру ХФЛ між медіафутбольними командами IGNIS і FC Rutakorets (3:2), передають Патріоти України. Пресслужба IGNIS поділилася відео, на якому колишній футболіст Динамо і збірної України з футболу Артем Мілев...