Як то кажуть, "лише бізнес і нічого особистого": Ротару перед концертом на День Незалежності мотнеться за копійчиною до держави-агресора, на конкурс у Сочі

Народна артистка України Софія Ротару перед виступом на святковому концерті до Дня незалежності в Києві з'явиться на конкурсі "Нова хвиля" у російському курортному місті Сочі. Захід відбудеться 19 серпня, зазначають Патріоти України.

Відповідна інформація з'явилась на офіційній сторінці музичного конкурсу в Instagram. Зірка заспіває на відкритті конкурсу за п'ять днів до того, як вийде на сцену НСК "Олімпійський" у Києві, де долучиться до концерту "Найкращі пісні незалежності".

"Я назву планету именем твоим!" від радості наближення "Нової хвилі 2021" і від того, що Софія Ротару виступить на нашій сцені на концерті на честь відкриття конкурсу – 19 серпня", – йдеться в анонсі до російського заходу.

Крім Ротару, на сцену "Нової хвилі" вийдуть такі українські виконавці, як Світлана Лобода, Maruv, Таїсія Повалій та Ані Лорак.

Нагадаємо, 7 серпня Ротару виповнилося 74 роки. Вона відсвяткувала день народження разом з родиною в Італії, в Форте-дей-Мармі. На знімках з відпочинку співачка постала посміхаючись, тримаючи велосипед з кошиком квітів. Вона позувала на тлі вілли в білій легкій сукні і такого ж кольору накидці. Як аксесуари зірка вибрала сонцезахисні окуляри і солом'яний капелюх.

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...