"Як тобі таке, Ілон Маск": У Маріуполі посеред руїн помітили червону Tesla (відео)

Окупанти понищили практично весь Маріуполь. Але ніхто не очікував побачити серед руїн міста Tesla. Так ще й червоного кольору. Символічно, чи не так, передають Патріоти України.

Місто Маріуполь уже безліч днів потерпає від обстрілів російських військових. Вони не зупиняються ані вдень, ані вночі. Тож не дивно, що на вулицях міста можна побачити хіба сміливців. Один із них виявив серед руїн Tesla Model 3, передає 24 канал.

Електромобіль трохи понищили, але не розтрощили

А як тобі таке, Ілон Маск?, – сказав автор ролика за кадром. Він також зазначає, що хтось явно стрибав на цій машині. Видно також, що у неї відчинене вікно. Екран мультимедійної системи, до слова, на місці. Дивіться, як виглядає Tesla Model 3, яку виявили серед руїн Маріуполя:

Зауважимо, що автомобіль зареєстровано у Донецькій області. Підозрюємо, що через відсутність електропостачання власник просто не зміг зарядити своє авто та вивезти його з міста.

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...