"Як ти жив усі ці роки?": Батьки знайшли сина, якого 37 років тому продала бабуся без їхнього дозволу

Подружжя з Китаю нещодавно возз'єдналося зі своїм сином через 37 років після того, як його віддала бабуся по батьківській лінії іншій сім'ї. Жінка вирішила, що вони занадто бідні, щоб виховувати ще одну дитину. Про це повідомляє SCMP, передають Патріоти України.

1986 року жінка народила хлопчика в місті Вейнань, провінція Шеньсі. Це був третій син пари. Коли йому виповнився лише один день, бабуся віддала його на виховання до чоловіка на прізвище Чжао, щоб він виховувався в його родині. Батьки не давали своєї згоди і не знали про рішення старшої жінки.

Пізніше бабуся сказала подружжю, що зробила цей вибір за них, оскільки вважала, що їм буде дуже важко виховувати ще одну дитину, коли у них вже є двоє синів. Невідомо, скільки грошей Чжао заплатив бабусі.

Батько хлопчика, на прізвище Лі, і його мама сказали, що знають лише те, що рідне місто Чжао розташоване у провінції Шаньдун на сході Китаю.Після смерті бабусі Лі та його дружина три десятиліття подорожували, шукаючи свого загубленого сина.

У лютому було виявлено, що зразки крові подружжя збігаються з кров'ю чоловіка на прізвище Панг, який проживає в місті Цзаочжуан, провінція Шаньдун, згідно з базою даних Міністерства громадської безпеки.

Поліція Китаю створила велику базу даних ДНК 2009 року, зібравши зразки крові у пар, чиї діти зникли безвісти, та усиновлених, які хочуть знайти своїх біологічних батьків.

Поліція Шеньсі попросила Лі, його дружину і Панга двічі здати кров, перш ніж підтвердити, що пара є біологічними батьками. 3 серпня за допомогою поліцейських Панг зустрівся зі своїми батьками в місті Вейнань, де він народився 37 років тому. "Синку, тато і мама співчувають тобі. Як ти жив усі ці роки?" - сказала заплакана пара, обіймаючи Панга і міцно тримаючи його за руки.

Успіння Пресвятої Богородиці: Що обов'язково потрібно зробити 15 серпня, а що народна традиція категорично забороняє

четвер, 15 серпень 2024, 1:01

Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...

Більшість студентів чоловічої статі втратила відстрочку від мобілізації

четвер, 15 серпень 2024, 0:13

Для відстрочки від мобілізації студент повинен навчатися на денній або дуальній формі. Його рівень освіти повинен бути вищим за отриманий попередній. Під час воєнного стану та загальної мобілізації в Україні вручити повістки можуть усім військовозобовʼ...