Як у анекдоті: ДПСУ затримала зятя і тещу, які прикинулись "молодятами", щоб виїхати за кордон

Зять і теща вигадали схему, за допомогою якої збиралися виїхати за кордон. Вони прикинулися "молодятами", щоб потрапити до Німеччини, передають Патріоти Україниз посиланням на Держпогранслужбу.

"Ще одна пара "молодят" - 56-річна жінка з 39-річним чоловіком - мала намір потрапити за кордон. Дружина нібито їхала лікуватися до Німеччини, та, оскільки їй як особі з інвалідністю І групи, потрібна допомога, без супроводу – ніяк", - йдеться у повідомленні.Як зазначили прикордонники, все ж приховати свої справжні плани не вдалося. "Тільки тоді жінка зізналася, що чоловік насправді доводиться їй зятем. Про виявлення ознак кримінального правопорушення направлено повідомлення до Нацполіції", - додали у ДПСУ.

Незаконні схеми виїзду з України

В Україні діє військовий стан та мобілізація. У зв'язку з цим чоловіки віком від 18 до 60 років не можуть виїхати за кордон.

При цьому це не заважає українцям вигадувати незвичайні способи виїзду з України. Це, крім незаконних схем, якими за певну плату, також намагаються скористатися чоловіки, щоб виїхати до Європи.

Хлопець не дожив два дні до 16-річчя, дівчинці був лише рік: У моторошній аварії на Вінниччині загинуло двоє дітей

неділя, 15 вересень 2024, 23:40

В селі Райгород, що у Вінницькій області, сталася моторошна аварія за участю легковика та вантажівки. Загинули однорічна дівчинка та 15-річний хлопець, 24-річна дівчина госпіталізована. Про це інформує поліція Вінницької області, передають Патріоти Укр...

Як у анекдоті: ДПСУ затримала зятя і тещу, які прикинулись "молодятами", щоб виїхати за кордон

неділя, 15 вересень 2024, 22:40

Зять і теща вигадали схему, за допомогою якої збиралися виїхати за кордон. Вони прикинулися "молодятами", щоб потрапити до Німеччини, передають Патріоти Україниз посиланням на Держпогранслужбу. "Ще одна пара "молодят" - 56-річна жінка з 39-річним чолов...