Як у британського есквайра: Секретар РНБО Данилюк показав свою "хатинку" під Києвом (відео)

Дивани та камін Данилюки привезли на Київщину аж із Великої Британії.

Маєток Олександра Данилюка. Фото: скріншот з відео.

Секретар РНБО Олександр Данилюк показав свою оселю на 300 квадратних метрів в британському стилі у Вишеньках, що під Києвом. А жінка політика Ольга, з котрою вони одружені вже 20 років, озвучила свої до нього претензії, передають Патріоти України.

Як зізналася Ольга, свого чоловіка вона зазвичай бачить удома після 12-ої години ночі та о 7-ій ранку. “Він не займається домом узагалі”, – побідкалася жінка.

“Я тут гість. Усе, що тут зроблено, зроблено моєю дружиною. І я це ніколи не підтримував, завжди казав, що “Оля, не треба звертати увагу на умови”, а потім завжди казав “дякую”, – не став сперечатися з жінкою Данилюк.

Ініціатором сварок у хаті зазвичай є Ольга, в якої “накипає”. А ще жінка суворо заборонила Олександрові улюблену розвагу, катання на мотоциклі, бо боїться за нього. Дивани та камін Данилюки привезли на Київщину аж із Великої Британії.

Як відомо, британське громадянство має Ольга та їхні з Олександром сини, Річард та Володимир. Старший із хлопчиків вчиться в престижному англійському Winchester College. Навчання там коштує понад 40 тисяч доларів на рік, але, зі слів Данилюка, син отримав від закладу повне фінансування, бо “унікальний”. “Зараз представляє Великобританію в олімпійській команді по хімії”, – похвалився 15-річним первістком політик.

Джерело: ТСН.ua

Ухилянт матимуть вибір між запливом через Тису та наверненням у "Свідки Єгови"? Верховний суд дав тлумачення, за яких умов можна відмовитися від мобілізації через релігійні переконання

четвер, 9 травень 2024, 0:55

Верховний суд назвав критерії, яким має відповідати військовозобов’язаний, щоб він мав змогу відмовитися від мобілізації через релігійні переконання. . Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на портал "Судова влада України". . Верховний суд сформ...

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...