"Як у кіно про маніяків": Мережу розбурхало фото захисних заходів в аптеці у Львові

Аптеку всередині перетворили на захищений бокс, розмежувавши покупців і продавців стіною з щільної плівки.

Загальноукраїнські захисні заходи, введені на час карантину через коронавірус, багатьом компаніям здалися недостатніми. Так, деякі точки вирішили запускати в приміщення не більше дев'яти осіб одночасно, а в поштових відділеннях жовтим скотчем розмітили підлогу, щоб відвідувачі не забували про дистанції, зазначають Патріоти України.
Далі всіх пішли в аптечній мережі «Копійка». У Львові аптеку всередині перетворили на захищений бокс, розмежувавши покупців і продавців стіною з щільної плівки. Додатково захистити дівчат-провізорів від вірусу покликані ватно-марлеві пов'язки. Незважаючи на те, що вони знаходяться в умовно чистій зоні, касири не знімають маски під час роботи.

У соцмережах немає єдиної думки з приводу нововведень в аптеці. Деяким перетворений аптечний зал нагадав популярний серіал про маніяка. Деякі вважають, що було б простіше налагодити продаж потрібних ліків через віконце в двері. Є й ті, хто відноситься до вжитим заходам з розумінням і схваленням.

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...

Смертельна ДТП на Львівщині: Водій збив двох 10-річних дівчат на самокаті

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:27

У місті Старий Самбір Львівської області іномарка збила двох дівчат, які їхали на самокаті. Про це повідомляє видання "Львівська мануфактура новин", передають Патріоти України. Одну з дівчат, з діагнозом закритий перелом правої руки, скерували до Охмат...