Як у них виховують дітей: У Данії зняли мультсеріал про чоловіка з найдовшим чарівним пенісом (відео)

В мультфільмі статевий орган Джона "виручає" його в різних життєвих ситуаціях.

У Данії відбулася прем'єра нового мультфільму, де головний герой Джон Діллерманд з'являється з найбільшим статевим органом. У ролику йдеться, що він "не може нічого з ним зробити". Так, показ стрічки відбувся на телеканалі для дітей DR Ramasjang. Про це повідомляє видання SVT, передають Патріоти України.

Як стало відомо, в мультфільмі статевий орган Джона "виручає" його в різних життєвих ситуаціях. Наприклад, коли чоловікові потрібен повідець для собаки або ж коли сусід потребує допомоги, щоб повісити прапор.

Іноді статевий орган живе своїм життям, наприклад, коли він краде морозиво у дитини. Варто зазначити, що стрічка призначена для дітей у віці від чотирьох до восьми років. Всього буде транслюватися 20 серій серіалу.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...